Locatie

Stadshal

20160416-Belgium-Gent-Stadshal.jpg
 

De open Stadshal uit glas, hout en beton is een architecturaal hoogstandje met een opvallende dakstructuur. Onder de stadshal gaat een grand café schuil. Het stadsparkje op het tweede, lager gelegen niveau is afgebakend met een stenen muur waar je kan uitrusten, lezen of luisteren naar een intermezzo op de piano.

OPENINGSUREN
Ma-Vr: 08u-22u
Za-Zo: 09u-22u


kunstenaar

QUATRE MAINS KLAVIERCENTRUM

QM.jpg

Dag op dag drie jaar geleden is Quatre Mains Klaviercentrum teruggekeerd naar het centrum van Gent, de plek waar ze thuishoren. Met veel plezier heeft het team van Quatre Mains de schouders gezet onder het artistiek project aan de Stadshal.

Peter

GENT FESTIVAL VAN VLAANDEREN

GFVV.jpg

Gent Festival van Vlaanderen is aan haar 61e editie toe in 2018. Het festival maakt het grote verschil door zijn diversiteit, creativiteit en topkwaliteit. Jaarlijks staan maar liefst 180 concerten op het programma (klassiek & wereldmuziek), waar ruim 1500 (inter)nationale artiesten aan meewerken. Topkwaliteit, prachtige locaties en originele concepten zoals OdeGand (16e editie) en Parklife (4e editie) zorgen ervoor dat het festival jaar na jaar ruim 60.000 bezoekers aantrekt.